چگونه پولدار شویم؟

همه ما دوست داریم پولدار شویم! پول به انسان قدرت معامله و انجام کارهایی را می دهد که می تواند در تحقق بخشیدن به رویاهایش ، همراهیش کند. پول یعنی توان بیشتر برای زندگی بهتر. ب ما همراه باشید تا راه های کلاسیک پولدار شدن را بررسی کنیم.
راهکارهایی ساده اما عملی برای پولدار شدن
آیا شما هم با این سؤال رو به رو هستید که چگونه پولدار شویم؟ در این مقاله میخواهیم جوابی مناسب به آن دهیم. در زیر راهکارهای مفید برای انجام این کار آمده است.
- در بورس سرمایه گذاری کنید.
- مقداری پول برای دوران بازنشستگی کنار بگذارید.
- در املاک سرمایه گذاری کنید.
- بر روی زمان خود سرمایه گذاری کنید.
- از خریدهایی که قیمت آنها در طول زمان کاهش مییابد، پرهیز کنید.
- پول خود را صرف چیزهای بی ارزش نکنید.
- پولدار بمانید
- به لحاظ علمی برتری داشته باشید.
- حرفه مناسب را انتخاب کنید.
- مکان مناسب را انتخاب کنید.
- از سطوح ابتدایی یک شغل شروع کنید و موقعیت خود را ارتقا دهید.
- شغل و کارفرمای خود را تغییر دهید.
- قبض و صورت حساب خود را کاهش دهید.
- اول به خودتان پول پرداخت کنید!
- بودجه ماهانه تعیین کنید.
- مدل ماشین و خانه خود را پایین بیاورید.
- خرجهای خود را کمتر کنید.
1-در بورس سرمایه گذاری کنید.
در بورس، اوراق قرضه و یا هر مورد مشابهی سرمایه گذاری کنید که به شما سود سالانه میدهد و هر بار بخشی از سرمایه برمیگردد و پشتیبان شما در دوران بازنشستگی خواهد بود. برای مثال اگر یک میلیارد تومان سرمایه گذاری کنید و نرخ بازگشت سرمایه در 7 درصد باشد، شما سالی 70 میلیون تومان سود خواهید کرد.
به حرف معامله گرانی که به شما میگویند سرمایه شما خیلی راحت باز میگردد، توجه نکنید. خرید و فروش دهها سهام در روز به نوعی قمار محسوب میشود. اگر شما یک معامله بد انجام دهید، ممکن است مقدار بسیار زیادی پول از دست بدهید. و این راه خوبی برای پولدار شدن نیست.
به جای آن، یاد بگیرید که برای بلند مدت روی چیزی سرمایه گذاری کنید. سهامی انتخاب کنید که دارای آینده روشن و پرچم دار صنایع باشد. با آن دیگر هیچ کاری نداشته باشید و بگذارید سهام بالا و پایین برود. شما اگر خوب انتخاب کرده باشید، اثر آن را در بلند مدت خواهید دید.
2- مقداری پول برای دوران بازنشستگی کنار بگذارید.
برای بازنشستگی پول ذخیره کنید. به نظر میرسد که درصد کمی از مردم، به اندازه کافی پول برای بازنشستگی کنار میگذارند. بعضی که فکر میکنند اصلاً بازنشسته نمیشوند. همهٔ امید خود را به امثال بیمه تأمین اجتماعی و این موارد معطوف نسازید. خود نیز مقداری از درآمد هرماه را ذخیره کنید.
3- در املاک سرمایه گذاری کنید.
دارایی نسبتاً پایدار مانند املاک قابل اجاره دادن و یا زمینی که قابلیت توسعه در یک منطقه را دارد، راه خوبی برای کسب ثروت است. البته که برای هر سرمایه گذاری تضمین صد درصدی برگشت سرمایه وجود ندارد، اما نشان داده شده است که بسیاری از افراد در زمینهٔ املاک و مستغلات خوب عمل میکنند. چنین سرمایه گذاریهایی احتمالاً در بلند مدت ارزش بیشتری برای شما به وجود خواهد آورد.
4- بر روی زمان خود سرمایه گذاری کنید.
شاید مایل باشید که چند ساعتی در روز خود زمان آزاد داشته باشید. پس در هر روز ساعاتی وجود دارد که در آن زمانها هیچ کاری انجام نمیدهید. حالا به این نکته توجه کنید که اگر شما همین زمانها را برای پولدار شدن صرف کنید، بعدها 20 سال 24 ساعته به عنوان زمان آزاد در اختیار خواهید داشت و بسیار زودتر بازنشسته میشوید. حالا برای پولدار شدن حاضرید از چه چیزهایی بگذرید؟ امروز سعی کنید مثل بقیه زندگی نکنید تا فردا زندگیتان مشابه آنها نشود.
5- از خریدهایی که قیمت آنها در طول زمان کاهش مییابد، پرهیز کنید.
خودرویی خرید میکنید که قیمت آن 70 میلیون تومان است اما ممکن است 5 سال بعد این قیمت سقوط کند. به محض اینکه مدل جدیدی از یک خودرو بیاید، مدلهای قبلی دچار افت قیمت میشوند. به همین دلیل است که خرید یک خودرو یک تصمیم مهم مالی به حساب میآید.
6- پول خود را صرف چیزهای بی ارزش نکنید.
ساختن یک زندگی به اندازه کافی سخت است. اما زمانی سخت و دردناک میشود که پولی را با رنج و زحمت به دست میآورید و آن را در راهی خرج میکنید که نه سودی برای شما دارد و نه برگشتی. سعی کنید پول خود را در راهی خرج کنید که ارزشش را داشته باشد. در اینجت مواردی وجود دارد که اگر میخواهید پولدار شوید باید از خرج کردن پول در آنها پرهیز کنید.
- بلیط های شرط بندی و پیش بینی. تعداد افرادی که در این زمینه شانس به آنها روی میآورد و پولدار میشوند کم است. اکثر مردم پول خود را در این راه از دست میدهند.
- ضرری به اسم سیگار. کسانی که به اصطلاح ، سنگین سیگار میکشند تنها میتوانند ببینند که چطور پول آنها دود میشود.
- بلیط درجه یک هواپیما. با پول اضافی که برای این نوع پروازها خرج میکنید چه چیزی به دست میآورید؟ 10 سانتی متر جای بیشتر و یک حوله گرم! پول خود را ذخیره کنید و اینطور پول خود را دور نریزید.
7- پولدار بمانید
سخت است که پولدار شوید اما سختتر آن است که پولدار بمانید. دارایی شما همیشه تحت تأثیر بازار قرار دارد و بازار بالا و پایین خودش را دارد. اگر که شما بیش از حد آسوده خاطر باشید وقتی که همه چیز خوب است، وقتی که بازار دچار رکود شود باز به خانه اول برمیگردید. اگر که تجارتتان با رشد رو به رو شد یا نرخ بازگشت سرمایه یک درصد افزایش پیدا کرد آن را ذخیره کنید برای وقتی که تجارتتان با افت رو به رو شد و یا نرخ بازگشت سرمایه کاهش پیدا کرد.
8- به لحاظ علمی برتری داشته باشید.
تحصیلات چه دانشگاهی باشد و چه فنی و حرفهای، بعضی افراد موفق خارج از این مراکز نیز به دنبال یادگیری هستند. در ماههای اول شغلی، کارفرمایان اطلاعات کمی دارند تا در مورد شما قضاوت کنند به جز سابقه تحصیلی شما. نمرات بالاتر معمولاً حقوق بالاتر دریافت میکنند.
9- حرفه مناسب را انتخاب کنید.
اگر نگاهی به دستمزدها بیندازیم میبینیم که درآمدها برای حرفههای خاص بیشتر است. برای مثال پزشکان، وکلا و مهندسین نرم افزار طیف درآمدی بیشتری دارند.
10- مکان مناسب را انتخاب کنید.
به جایی بروید که موقعیتهای شغلی بهتری دارد. اگر دنبال مشاغل مالی و اعتباری هستید، در شهرهای بزرگ فرصت بهتری نسبت به روستاها یا شهرهای کم جمعیت در انتظار شماست. اگر میخواهید شغلی نو راه بیندازید باید به دنبال شهرهای تکنولوژیک باشید اگر میخواهید کشاورزی کنید بهتر است به روستاها یا شهرهای کم جمعیت با آب و هوای مناسب بروید.
11- از سطوح ابتدایی یک شغل شروع کنید و موقعیت خود را ارتقا دهید.
با اعداد بازی کنید. تا جایی که میتوانید برای شغلهای مختلف درخواست بدهید و زمانی که در یک شغل پذیرفته شدید آن را رها نکنید و سعی کنید که خود را در آن شغل ارتقا دهید.
12- شغل و کارفرمای خود را تغییر دهید.
زمانی که احساس کردید به اندازه کافی در شغل خود تجربه کسب کردهاید، به شغل جدید فکر کنید. با عوض کردن فضای کاری خود، میتوانید درآمد خود را افزایش دهید و رفتار انسانهای مختلفی را تجربه کنید. نگران نباشید و این کار را چندین بار انجام دهید. اگر شما کارمند قابل و با ارزشی باشید، شرکتی که در آن کار میکنید اگر بداند که قصد ترک آنجا را دارید به شما درآمد و موقعیت شغلی بهتر پیشنهاد میدهد.
13- قبض و صورت حساب خود را کاهش دهید.
برق، گاز و دیگر صورت حسابهای میتوانند به شدت بودجه ماهانه شما را تحت تأثیر دهند اگر که شما به آنها اجازه این کار را دهید. پس این اجازه را ندهید. مقداری در سرد نگه داشتن خانه خود در تابستان و گرم کردن آن در زمستان هوشمند عمل کنید. شاید تصمیم بگیرد تا از انرژی خورشیدی استفاده کنید و گرما را تبدیل به برق کنید. صورت حسابهای خود را در حد کم نگه دارید و ببینید که چطور پول ذخیرهای شما سیر صعودی پیدا میکند.
14- اول به خودتان پول پرداخت کنید!
به جای اینکه پول خود را صرف هزینههای بیجا کنید و یا لباسهای اضافه بر نیاز تهیه کنید، پول خود را در حسابی نگه دارید که نتوانید به آن دست بزنید. این کار را هربار انجام دهید آنگاه خواهید دید که چگونه پول حساب شما رشد میکند.
15- بودجه ماهانه تعیین کنید.
بودجهای ماهانه تعیین کنید که تمام خرج و مخارج شما را پوشش دهد و مقدار کمی برای تفریح کنار بگذارید. پایبند بودن به این بودجه ماهانه و ذخیره کردن حتی مقدار کمی پول در ماه به شما کمک میکند تا پولدار شوید.
16- مدل ماشین و خانه خود را پایین بیاورید.
آیا شما میتوانستید که خانه کوچکتری به جای یک ویلا یا آپارتمان بزرگتر داشته باشید؟ آیا میتوانستید ماشین کم خرج تری برای خود تهیه کنید. اینها سؤالهایی است که هر ماه باید از خود بپرسید اگر که میخواهید پولدار شوید.
17- خرجهای خود را کمتر کنید.
به راهکارهایی فکر کنید که باعث میشود پول را بهینهتر خرج کنید و درباره همه چیز تجدید نظر کنید. برای مثال از رفتن به فروشگاههای بزرگ آن هم هر هفته خودداری کنید. این را بدانید که اندک اندک جمع گردد وانگهی دریا شود.
0 دیدگاه